Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

12:59

Grci se "otimaju" za Zvezdinog stranca

Olimpijakos, AEK i Aris zainteresovani su da dovedu krilo Crvene zvezde Matea Garsiju.

Izvor: MS

Autor: MS

Grci se
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Aris je prvi izrazio želju da Argentinca vrati u Solun, gde je imao odličnu sezonu, a sada su se u trku umešali atinski klubovi.

Zvezda je već odbila opciju pozajmice Garsije u Aris, a na isti način pokušava AEK sa direktorom Ilijem Ivićem, bivšim fudbalerom i funkcionerom crveno-beli.

Grčki mediji navode da je Zvezda na Garsiju "zalepila" cenu od tri miliona evra, što je mnogo za Aris i AEK, dok Olimpijakos još nije preduzeo konkretne korake.

Ne znači i da neće, posebno što je Crvena zvezda kada je letos dovodila Garsiju iz Las Palmasa za 2,2 miliiona u trci za njegov potpis pobedila baš Olimpijakos.

Spekuliše se da bi klub iz Pireja napravio dogovor sa Arisom tako što bi doveo Garsiju i potom ga prosledio u Solun na pozajmicu.

Sa druge strane, AEK vidi šansu preko veza Ivića i to u poslu koji bi garantovao pozajmicu sa pravom preče kupovine ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve