Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2020.

20:45

Trener Mladosti odbio da prokomentariše Lalatovićevu izjavu

Trener Mladosti iz Lučana Goran Stanić rekao je da je strategija tog kluba da u završnici Superlige pruži šansu mladim fudbalerima.

Izvor: MT

Autor: MT

Trener Mladosti odbio da prokomentariše Lalatovićevu izjavu
Foto: Starsport

"Mladost je klub koji ima svoju strategiju. Planirali smo da u ova četiri kola (prvenstva) damo šansu mladjim igračima iz našeg pogona koji su izašli prošle godine i onima koji su manje igrali. Samo iz razloga zato što je doneto pravilo da od sledeće sezone dva igrača moraju da počnu, a dva da budu na klupi", rekao je Stanić za Arenu posle utakmice protiv Partizana.

Stanić nije želeo da komentariše izjavu trenera Vojvodine Nenada Lalatovića, protivnika njegovog tima u četvrtfinalu Kupa, da će Mladost protiv Partizana izvesti "peti tim" kako bi se sačuvao za novosadski klub.

Mladost je izgubila od Partizana u Beogradu sa 4:1, u 27. kolu Super lige Srbije.

"Zadovoljan sam nekim segmentima, pogotovo u prvom poluvremenu gde smo imali šanse. Nismo mogli da pariramo Partizanu, pogotovo u drugom poluvremenu. Sve u svemu, danas sam u nečemu zadovoljan", kazao je Stanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve