Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2020.

20:02

Milošević: Postoje neke 'crvene linije' koje niko ne sme da pređe, pa ni on

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan nakon trijumfa njegove ekipe nad ekipom Mladosti.

Izvor: MT

Autor: MT

Milošević: Postoje neke 'crvene linije' koje niko ne sme da pređe, pa ni on
Foto: Starsport

Crno-beli su na svom terenu ubedljivo pobedili tim iz Lučana sa 4:1.

Milošević kaže da će ekipa uskoro sve raspoložive snage i fokus prebaciti na završnicu nacionalnog Kupa.

"Jako je bitno da što pre arhiviramo ligu i da fokus prebacimo u potpunosti na Kup., Dve stvari su bili bitne: da dobijemo utakmicu i da se niko ne povredi. Igra je bila iznenađujuće dobra s obzirom da nismo igrali dva meseca. Imali smo sumnju i strah kako će to sve izgledati. Akcija kod drugog gola – odavno nisam video da je tim tako dobro odigrao nešto. Svaka čast momcima", rekao je Milošević.

Pročitajte još
Asano: Srećan sam jer sam postigao gol

Miloševi je govorio i o Lazaru Markoviću, strelcu vodećeg pogotka.

"Lazar Marković je jedan od najvećih pojačanja u istoriji Partizana, ako uzmemo u obzir gde je igrao i koji su novci bili u pitanju. Mi teško možemo oda dovedemo skupljeg igrača u naše redove. Logično je da smo ga doveli da pravi razliku. Njegov put i povratak će biti dugačak. On je već pre tri, četiri meseca ušao u dobar ritam. Sada je nastavio i još spremniji je. Kod njega je samo jedan problem bio – da se fizički spremi", istakao je on.

Strateg crno-belih je prokomentarisao i Takumu Asana, koji je postigao gol i asistenciju.

"Često smo imali situaciju da Asano spava prvo, pa se probudi drugo poluvreme. Danas se od prvog minuta videlo da mu se igra. Pretpostavljam da su momci imali veliku želju posle ove pauze a i teren je bio dosta dobro pripremljen. Dosta dobro su radili i danas su to preneli da utakmicu", dodao je on.

Pročitajte još: "Zvezda je osvojila titulu – da li je regularno?"

Pažnju na sebe je skrenuo i Umar Sadik, koji je umesto prvog „penaldžije“ Bibrasa Natha, preuzeo odgovornost u 62. minutu i sa bele tačke postigao gol.

Nakon izmene, videlo se da Izraelac nije bio najsrećniji zbog toga, a Milošević je kratko prokomentarisao nigerijskog napadača

"Sve je razumljivo, ali postoje neke 'crvene linije' koje niko ne sme da prelazi, pa ni on. Rešićemo u okviru kolektiva", zaključio je Milošević uz osmeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve