Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2020.

22:50

Stanković: Velika je stvar doći u klub za koji navijaš od malena

Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde tri kola pre kraja šampionata, da trijumfom protiv Rada (5:0) i matematički obezbede titulu.

Izvor: SN

Autor: SN

Stanković: Velika je stvar doći u klub za koji navijaš od malena
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ovo je ukupno 31. titula prvaka Srbije za Crvenu zvezdu.

Svoju izjavu je Dejan Stanković dao za zvanični sajt kluba.

"Čestitam svima u klubu na tituli. Navijači su bili veoma važan faktor na putu do trofeja. Bez njih, mislim da ništa od ovog ne bi bilo moguće. Uvek su bili uz nas i davali nam vetar u leđa. Titula je i njihova. Naravno, tu su i divni momci koje treniram. Oni su dobri, zlatni momci, profesionalci i veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da svakodnevno radim sa njima. Zasluženo smo osvojili titulu", počinje Stanković.

Ponosan je Stanković na pristup njegovih fudbalera.

"Nasledio sam ekipu sa bodovnom prednošću, ali ni u jednom trenutku nismo odustajali. Nismo se ni opuštali, već smo se ponašali kao da zaostajemo za rivalom, a ne da imamo prednost. Spustio bih loptu što se tiče slavlja, jer je naš cilj osvajanje duple krune. Treba nam odmor, treba nam koncentracija. Nije lako i grati po 90 minuta u ovom ritmu nakon dva i po meseca pauze"

Stanković, kao veliki zvezdaš, presrećan je zbog toga što je imao tu čast da i kao igrač i kao trener osvoji titulu sa voljenim klubom.

"Velika je stvar da se vratiš u klub za koji navijaš od malena i uspeš nešto da osvojiš. Sa igračima koje treniram je sve moguće. Fenomenalni su, zaslužuju svaki trofej, a naš naredni cilj je osvajanje Kupa Srbije. Želimo duplu krunu i maksimalno usmeravamo fokus na izazove koji nas očekuju u tom takmičenju"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d