Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.05.2020.

13:30

Iz Partizana demantovali da su navijači maltretirali Miloševića VIDEO

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić demantovao je pisanja tabloida da su navijači maltretirali trenera Sava Miloševića.

Izvor: B92

Autor:B92

Iz Partizana demantovali da su navijači maltretirali Miloševića VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nekoliko dana uoči nastavka sezone, pojedini mediji su preneli vest da je pre mesec dana jedan "poznatiji navijač Partizana" udario šamar Miloševiću u klupskom restoranu.

Vest se pojavila dan nakon tabloidnih spekulacija da će Milošević u julu napustiti Humsku i preuzeti engleskog velikana Aston Vilu, za koju je igrao devedesetih godina.

"Tabloidni modus operandi je pre tri dana našeg trenera Miloševića odselio u Birmingem, u Aston Vilu, da bi istovremeno doselio Vuka Rašovića iz Dubaija u Beogarad. Kada to zamešateljstvo nije moglo da prođe pred naredne utakmice Kupa, koje su Partizanu jedino takmičenje gde postoji kompeticija za razliku od ove "šišmiš" lige koja se igra još četiri kola, onda je došlo do situacije u kojoj tabloidni mediji predstave situaciju u kojoj je naš trener prebijen u punom restoranu u vreme korone i u vreme zabrane kretanja i to u istom restoranu koji ne radi od 2014. godine", rekao je Vuletić za B92.net.

"To je isti metod koji je, primera radi, 2016. izmaštao postojanje Larsa Kristofera Olafsona, nepostojećeg portparola UEFA koji je tada 'izbacio Partizan iz UEFA takmičenja'. Onoliko koliko postoji Lars, toliko postoji i pun restoran u doba korone i kafanski obračuni trenera i navijača. Ozbiljan klub, a Partizan je takav, ne želi da se bavi čaršijskim, posebno bugarskim, pričama ali će preduzeti odgovarajuće pravne korake kako bi zaštitio integritet prvog trenera i dignitet kluba", dodao je profesor Vuletić.

U međuvremenu su se oglasili i navijači Partizana, koji su nezadovoljni remijem sa TSC u Senti posetili crno-bele na treningu 25. februara.

"Još jedna izmišljena priča o nekakvom šamaranju našeg trenera Sava Miloševića. Na tom sastanku koji oni pominju, prisustvovali su i igrači i trener što se može videti na slikama. Tako da, lažne priče ne želimo više da komentarišemo, ovo je dovoljno. Postavlja se pitanje po čijem nalogu i u čijem interesu puštaju ovakve informacije",
navodi se u saopštenju "Južne tribine".

Partizan u subotu dočekuje Mladost iz Lučana (17.30) u prvom meču nakon dvoipomesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, a potom u sredu gostuje ekipi Radnika u Surdulici u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve