Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2020.

13:55

"Ibrahimović može da se vrati na svoj nivo posle povrede"

Profesor Pjer Paolo Marijani rekao je da fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović posle povrede može da se vrati na svoj nivo igre.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Ibrahimović se povredio tokom treninga, a prema prvim prognozama oštetio je ahilovu tetivu i mogao bi dugo da pauzira. On će biti podvrgnut novim pregledima i situacija će biti jasnija.

"Ne mogu sada da govorim o tome. Mogu samo da kažem da šampion kakav je Ibrahimović sigurno može ponovo da igra na nivou na kome je navikao. Ne znam kada, pošto još ne znam stepen povrede i ne mogu da procenim koliko će snage i elastičnosti izgubiti", rekao je Marijani za Korijere delo Sport.

Ibrahimović (38) je potpisao ugovor sa Milanom do kraja sezone.

"Zavisi od mnogo faktora. Sigurno, u 38 ili 39 godina, to može da zavisi od psihiloškog faktora sportiste. Ako je motivisan, ako ima volju da se oporavi posle duge pauze, ništa ga ne može sprečiti da se vrati na uobičajeni nivo", naveo je Marijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve