Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.05.2020.

14:08

Favr: Humels 99 odsto spreman za Bajern

Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Lusijan Favr izjavio je da bi Mats Humels i Aksel Vitsel trebalo da budu spremni za predstojeći derbi protiv Bajerna.

Izvor: MT

Autor: MT

Favr: Humels 99 odsto spreman za Bajern
Getty images

"Sa Matsom je sve u redu. Moramo da sačekamo poslednji trenutak, ali mislim da će 99 odsto igrati. Aksel je juče trenirao sa ekipom i mogao bi da bude u sastavu", rekao je Favr.

Fudbaleri Dortmunda sutra dočekuju Bajern iz Minhena u derbi meču 28. kola nemačke Bundeslige.

Dortmund je drugi na tabeli, sa četiri boda manje od prvoplasiranog Bajerna, i eventualni neuspeh u tom meču mogao bi skupo da košta ekipu Favr u borbi za titulu.

Bajern je u prvom duelu ove sezone slavio protiv Dortmunda sa ubedljivih 4:0 na Alijanc Areni, ali je Favr istakao da je njegov tim sada jači nego ranije tokom sezone.

"Ne vraćamo se na prvu utakmicu, zaboravili smo je. Nismo igrali dobro. Sada imamo sistem koji bolje odgovara našem timu i uveli smo Džana i Halanda koji su došli na zimu i dodatno povećali naš kvalitet", rekao je on.

Utakmica Dotrmund - Bajern igra se sutra od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve