Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.05.2020.

21:53

Omladinci FKCZ: Sanjamo dres Zvezde

Novopečeni prvotimci, lija Babić i Uroš Blagojević, nosili su dres omladinaca u trening proveri odigranoj na Pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić".

Izvor: B92

Autor:B92

Omladinci FKCZ: Sanjamo dres Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

Dvojac koji deluje po levoj strani terena bio je saglasan oko toga da su imali veliku želju da se dokažu i nametnu Dejanu Stankoviću.

Kao jedan od uzroka poraza omladinaca, Babić (18g) navodi iskustvo prvotimaca.

"Videlo se da su iskusniji od nas. Takođe, moj utisak je i da su imali više snage, jer ipak smo mi omladinci, još uvek se razvijamo i stasavamo u fudbalere. To je presudilo da izgubimo na meču, ali mislim da smo ostavili korektan utisak", rekao je Babić za zvaničan sajt.

Nadovezao se Blagojević (18g) na reči nešto ofanzivnijeg kolege.

"Osetila se razlika u tome što su oni seniori, a mi juniori. Ostavili smo solidan utisak. Čast je uopšte što smo imali priliku da odmerimo snage, makar i u trening meču, sa seniorima Crvene zvezde. Svako od nas je zbog toga imao poseban motiv u smislu nametanja za prvi tim", smatra defanzivac rođen 2002. godine.

Babić je sjajnim prodorima po levom boku u potpunosti skrenuo pažnju na sebe.

"Imao sam motiv da se nametnem. Ne samo ja, već kompletan tim. Svi mi želimo da igramo u prvom timu Crvene zvezde i ovo je bio odličan test da se pokažemo i dokažemo da zaslužujemo šansu. Mislim da se, bez obzira na rezultat, jesmo dobro pokazali i da su svi mogli da se uvere u to koliko smo kompaktan tim", uverava napadač iz Šajkaša.

Talentovani Blagojević je jedva dočekao povratak na teren.

"Prelep je osećaj vratiti se na teren i odigrati utakmicu, makar to bio trening meč. Čekali smo dugo na povratak, a ovo je bio sjajan način da se svi zajedno istrčimo i u prijateljskom maniru odmerimo snage. Zaista je bila porodična utakmica i rezultat je bio u drugom planu", podvlači Blagojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve