Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.05.2020.

10:44

Pretučen trener Radnika – pretili mu pištoljem

Trener Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović pretučen je na Gradskom stadionu, objavio je taj klub.

Izvor: LN

Autor: LN

Pretučen trener Radnika – pretili mu pištoljem
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako se navodi, Petrović je upozorio posetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju da to nije dozovoljeno.

On je zadobio nekoliko udaraca pesnicom od jednog muškarca, koji mu je zatim zapretio i pištoljem.

"Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači da bi trenirali, i da rekreativcima nije dozvoljen pristup. Posebno je to bitno u ovo vreme kada smo imali pandemiju, čime smo pokušali da zaštitimo igrače od virusa. Pošto je jedno vreme odluka kriznog štaba grada o zabrani korišćenja terena bila poštovana, ponovo je Gradski stadion postao okupljalište brojnih posetilaca. Došao sam na stadion da završim poslove, a pošto sam primetio veliki broj rekreativaca, upozorio sam ih da se udalje sa centralnog terena. Jedan od njih mi je prišao, udario me nekoliko puta pesnicom, pretio pištoljem, prislonivši mi ga uz telo. Sve se to odigralo veoma brzo, a pošto što smo incident prijavili policiji, napadač je, po mojim informacijama, uhapšen", rekao je Petrović za "Nezavisne.

On je posle incidenta upućen u Dom zdravlja na lekarski pregled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve