Nova vest
Fudbal

Subota, 16.05.2020.

08:16

"Ferdinand bežao od narko-testa, Runi vodio ljubav sa babom – a mene Ferguson zove budala?"

Pol Gaskojn uvek je kroz karijeru izazivao pažnju javnosti na različite načine, a ništa se nije promenilo ni tri decenije kasnije.

Izvor: SS

Autor: SS

Mandatory Credit: Mark Thompson /Allsport

Popularni "Gaza" prisetio se kako su 1988. godine tekli pregovori sa Mančester junajtedom u koji je trebalo da pređe iz Totenhema.

Ser Aleksu Fergusonu je obeđao preko telefona da će doći na Old traford, ali se predomislio posle poteza predsednika "pevaca".

Naime, prvi čovek kluba Irving Šolar je tada kupio kuću Gaskojnovim roditenjima u vrednosti od 120.000 funti, te je on ostao u Londonu

"Ferguson tvrdi da bi bilo sve drugačije da sam potpisao za Mančester junajted tada. Mislio je da sam budala", rekao je Gaskojn u izjavi za "The Athletic".

Fergi mu to nije oprostio i loši odnosi traju i dalje. Zato je bivši engleski reprezentativac podsetio ja neke kasnije pulene škotskog menadžera.

"Rio Ferdinand je bežao od testiranja na drogu, Erik Kantona je udarao neku budalu u publici. Vejn Runi je vodio ljubav sa nekom je*enom babom, a Rajan Gigs se seksao sa ženom svog brata. To je je*eni pakao čoveče. I sad on meni nešto govori", ispričao je Gaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve