Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.05.2020.

13:00

LaLiga čestitala Srbiji

Španska LaLiga čestitala je zemljama, među kojima je i Srbija, koje će u maju pokrenuti prekinuta takmičenja u fudbalu.

Izvor: B92

Autor:B92

LaLiga čestitala Srbiji

Poslednjih dana odluke da se nastave nacionalni šampionati osim Srbije doneli su još Nemačka, Hrvatska, Turska, Portugal, Danska, Mađarska, Izrael, Poljska i Bugarska.

Superliga Srbije nastaviće se 30. maja utakmicama 26. kola, a sezona će biti skraćena jer se neće igrati plej-of i plej-aut faza.

"To je veoma dobra vest za evropski fudbal, povratak novoj normalnosti i ponovno aktiviranje aktivnosti toliko važne ekonomski i društveno, koja samo u Španiji predstavlja 1,37 % BDP, 185.000 radnih mesta i 4,1 milijardi evra godišnje u porezima", navodi se u saopštenju LaLige.

LaLiga sprovodi mere za povratak fudbala, pokrenuti su medicinski testovi pre treninga ekipa, a konačni cilj je povratak navijača na stadione.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve