Nova vest
Fudbal

Subota, 02.05.2020.

09:52

"Kakav potpuni idiot – pretvara se zbog kamera"

Bivši engleski fudbaler Fil Nevil prisetio se jedne utakmice na kojoj mu je protivnik bio rođeni brat Geri.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Njih dvojica su od 1994. do 2005. nastupali za Mančester junajted, kada je Fil odlučio da pređe u Everton.

Pre samog meča "karamela" i "crvenih đavola", Geri je pokazao ružnu stranu svog karaktera dok su kamere Skaj Sportsa bile uključene.

"Bila je to jedna od onih utakmica koje počinju u ranijem terminu. Sišao sam do tunela i pomislio sam 'pozdraviće se'. I nije se pozdravio. Gigs je rekao zdravo, Skols i Ves Braun takođe.Onda sam video da je kamera tačno ispred kapitena i pomislio sam: 'Tipični Geri, pretvara se pred kamerama'. Istog trenutka kada su kamere prošle rekao je: 'Dobro Fil, kako ide?'", prisetio se Fil Nevi li dodao:

"Kakav potpuni idiot. Zbog kamera, zbog Skaj Sportsa i neke njegove slike u javnosti, pomislio je: 'Neću se pozdraviti s njim.' Ja nisam želeo da budem deo toga."

Filov prelazak u Everton izazvao je turbulencije u porodici.

"Moja sestra blizankinja bila je na mojoj strani naravno i to je razdvojilo čitavu porodicu. Ako bi Junajted pobedio kritikovali bi me navijači Evertona zbog toga što sam ja Junajtedov navijač. Ako bi Everton pobedio članovi moje porodice nisu razgovarali sa mnom. To je samo jedna od tih čudnih situacija. Uvek sam želeo samo da prođe ta utakmica", rekao je Fil Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve