Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.04.2020.

16:42

"U januaru je 23 od 25 igrača Intera bilo bolesno"

Napadač Intera Romelu Lukaku ispričao je kako su fudbaleri tog kluba još u decembru imali sve simptome koronavirusa.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

On je to otkrio u razgovoru putem Instagrama sa belgijskom novinarkom Ket Kerkofs, inače suprugom kolege iz reprezentacije Drisa Mertensa.

"U decembru smo imali sedam dana pauze, kunem se da se 23 od 25 naših igrača vratilo u klub bolesno. Ne šalim se. Svi smo imali groznicu, temperaturu...", izjavio je Lukaku.

U to vreme italijanska Serija A se igrala bez ikakvih naznaka da bi mogla da usledi pandemja, Italija postane žarište i da kompletan sport u svetu bude paralisan.

"Igrali smo kući sa Kaljarijem i posle 25 minuta Škrinjar je morao da izađe. Nije mogao da stoji na nogama. Dok sam se zagrevao, oseetio sam da imam tempereturu. Bio sam vruć", nastavio je da priča Belgijanac.

"Imali smo večeru nakon meča, ali nisam mogao da idem. Otišao sam pravo u krevet, slomljen... Ne znam, niko nas tada nije testirao na Covid-19. Ne mogu da kažem da smo bili zaraženi tim virusom, ali imali smo simptome", zaključio je Lukaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve