Nova vest
Fudbal

Subota, 11.04.2020.

12:30

Penzioner izašao da bi video novi stadion – država ga kaznila, klub nagradio

Grčki državljanin kažnjen je jer je u periodu karantina napustio svoj dom da bi proverio kako napreduje izgradnja novog stadiona AEK-a.

Izvor:

Autor:

Penzioner izašao da bi video novi stadion – država ga kaznila, klub nagradio
Photo by Mark Kolbe/Getty Images

Gospodin Konstantinos ima 85 godina i u Grčkoj, kao i kod nas, zbog pandemije koronavirusa stariji od 65 godina ne smeju da izlaze na ulicu.

To nije bio problem za vernog navijača atinske ekipe, koji je želeo da vidi kako napreduje izgradnja novog stadiona, zbog čega je kažnjen sa 150 evra.

"AEK mi je prva ljubav. Uvek sam hteo da budem na terenu i to sam zamišljao, a na stadion sam dovodio svoju decu. Dovodio sam i najstarijeg unuka sa ćerkom, a radovi tada još nisu počeli na novom stadionu. Sada sam prestar i želeo sam da vidim kakav je novi stadion, pošto sam živeo na starom. Naježio sam se kada sam video kako izgleda stadion, ovo je naš dom.", rekao je Konstantinos.

AEK će sa izgradnjom stadiona "Sveta Sofija" završiti 2021. godine i preseliti se sa Olimpijskog stadiona.

Verni navijač nagrađen je sa sezonskom kartom za narednu sezonu od strane vlasnika kluba Dimitrisa Melisanidisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve