Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.04.2020.

12:17

Gigsovih idealnih 11 "Đavola" bez Vidića i Ronalda

Živa legenda Mančester junajteda Rajan Gigs, koji je odigrao skoro 1.000 utakmica i osvojio 34 trofeja, izabrao je svojih idealnih 11 "Crvenih đavola".

Izvor: B92

Autor:B92

Gigsovih idealnih 11
Photo by David Cannon/Getty Images

Na prvu ruku iznenađuje izostanak dvojice igrača koji su obeležili poslednju uspešnu eru na Old Trafordu, Nemanje Vidića i Kristijana Ronalda.

Ali kada se malo detaljnije pogleda sastav Gigsovog tima, jasno je da se Velšanin odlučio na igrače sa kojima je bukvalno odrastao u Junajtedu.

Gigsovih 11 "Đavola": Peter Šmajhel – Geri Nevil, Rio Ferdinand, Mikael Silvestre, Denis Irvin – Roj Kin, Niki Bat, Pol Skols, Dejvid Bekam – Vejn Runi, Ole Gunar Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve