Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.04.2020.

17:16

Zvezdina podrška starijim članovima

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je humanitarnu akciju.

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezdina podrška starijim članovima
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli, u saradnji sa "beting" partnerom kompanijom "Mocart" u narednim danima obilaziće članove kluba starije od 65 godina i deliće im klupske pakete.

"Crvena zvezda je od nastanka gajila porodične vrednosti, tako i u toku ove pandemije ne zaboravlja svoje članove. U saradnji sa kompanijom "Mocart" obezbeđeno je dve tone pomoći za članove kluba u Srbiji. Naši prvotimci, koji su i u ovim vanrednim okolnostima humanitarnim radom pokazali da su šampioni, ne samo na terenu, već i u životu, kao i sjajni omladinci koji su ostavili dubok trag u Ligi šampiona za mlade, posećivaće narednih dana zvezdaše starije od 65 godina i deliti im crveno-bele pakete", navodi se na sajtu kluba.

Sve strukture kluba su angažovane kako bi klub organizaciono i logistički uspeo da stigne do svih članova koji zbog trenutne situaciji ne mogu da napuštaju domove.

To je samo mali znak pažnje kluba, a više moralna podrška najstarijima da izdrže u izolaciji u vanrednom stanju za vreme pandemije koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve