Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

19:25

Kažnjen 100.000 evra zbog odlaska u restoran

Marokanski fudbaler Amin Arit drastično je kažnjen od strane svog kluba zbog kršenja pravila.

Izvor: LN

Autor: LN

Kažnjen 100.000 evra zbog odlaska u restoran
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Vezista Šalkea dobio je kaznu od čak 100.000 evra jer je prekršio pravilo o socijalnom distanciranju, te posetio jedan nargila bar u Esenu kada to nije bilo dozvoljeno.

On je viđen u tom mestu u noći između 19. i 20. marta, u trenucima kada je po zakonu bilo zabranjeno da taj bar bude otvoren.

Arita je policija zatekla uz još devet ljudi, a sve je to potvrdio sportski direktor kluba Jošen Šnajder.

"Istina je, Amine je bio tamo sa prijateljem. To je bila greška koju je sada i on uvideo. Podsetio sam ga koliko je situacija ozbiljna i da stvari koje su do juče bile normalne više jednostavno ne mogu da se tolerišu. Veoma mu je žao i neće se ponoviti", rekao je on za "Bild".

Kako se navodi, Arit će finansijski pomoći jednoj Šalkeovoj akciji za borbu protiv koronavirusa, kao i jednoj organizaciji koja isto čini u Maroku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve