Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

18:52

Voker se pokajao, ali kaznu neće izbeći

Engleski fudbaler Kajl Voker glavna je tema tabloida na "ostrvu" posle skandala koji je izazvao.

Izvor: SS

Autor: SS

Voker se pokajao, ali kaznu neće izbeći
Photo by Michael Regan/Getty Images

Podsetimo, defanzivac Mančester sitija je u toku pandemije koronavirusa, najpre pozvao ljude da ostanu kod kuće, a onda organizovao žurku sa prostitutkama u svojoj kući.

Nakon što je engleski "The Sun" objavio ovu aferu, Voker je u javnost izašao saopštenjem u kom se duboko pokajao zbog nepromišljenog gesta.

"Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se javno izvinim zbog postupaka koji su rezultirali pričom u tabloidima o meni. Shvatam da moja pozicija profesionalnog fudbalera donosi odgovornost da mladima budem uzor", naveo je Voker.

"Izneverio sam ih. Mnogi heroji trenutno prave ogromnu razliku i spasavaju živote i društvo.. No, moja dela su u direktnoj suprotnosti u odnosu na ono što je trebalo da uradim tokom izolacije. Zato želim ponovno da naglasim: 'Ostanite kod kuće i budite sigurni'", ponovio je poziv građanima.

Međutim, kaznu neće izbeći, jer se već oglasio klub sa Etihada i izrazio ogorčenje zbog poteza svog igrača. Pokrenuta je istraga i nakon nje će biti poznato na koji način će biti sankcionisan engleski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve