Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

17:00

Kasiljas ima radikalan predlog za nastavak sezone

Proslavljeni španski golman Iker Kasiljas smatra da je potrebno mnogo "kockica" da se sklopi kako bi se nastavila fudbalska sezona.

Izvor: SS

Autor: SS

Kasiljas ima radikalan predlog za nastavak sezone
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Pandemija koronavirusa uticala je na paralisanje sporta, a izostanak utakmica utiče i na budžete klubova koji masovno smanjuju plate igračima.

I dok se traži adekvatno rešenje, Kasiljas predlaže da se sa fudbalom nastavi tek za tri ili četiri meseca.

"Kako rešavate datume odigravanja? Otkazuje li se sezona? Hoće li se sezona završiti u 2020. godini? Ako sve bude dobro, predlažem da se počne igrati za tri do četiri meseca", napisao je Kasiljas na Tviteru.

"Neka se sezona normalno nastavi, kupovi i Liga šampiona, a finala Lige šampiona i Lige Evropa se mogu igrati u decembru. Sledeće Svetsko prvenstvo neka bude u novembru 2022. godine. Prilagodite se", poručio je Kasiljas fudbalskim čelnicima u Evropi..

Broj zaraženih i preminulih na "starom kontinentu" raste iz dana u dan, a jedino se fudbal igra u Belorusiji gde je ovog vikenda igrano treće kolo šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve