Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.04.2020.

14:15

Skandal – engleski fudbaler prekršio pravila i organizovao "druženje" sa prostitutkama

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker nalazi se u središtu skandala koji potresa Englesku.

Izvor: MT

Autor: MT

Skandal – engleski fudbaler prekršio pravila i organizovao
Photo by Clive Rose/Getty Images

Kako prenosi "San", najskuplji desni bek na svetu prekršio je pravila karantina tokom pandemije koronavirusa, pošto je organizovao "druženje" sa prostitutkama.

Da stvar bude gore, samo nekoliko sati nakon toga, Voker je preko Tvitera poslao poruku svima kako treba da ostanu kod kuće i poštuju mere samoizolacije.

"Ostanite kod kuće, stalno perite ruke i slušajte uputstva nadležnih službi jer samo tako možemo štiti ljude koji rade u našim bolnicama. Znam da je teško ne videti bliske ljude i ne družiti se s njima, ali prvo i osnovno, moramo misliti na zdravlje drugih ljudi i čuvati se da se ne zarazimo, ali i da ne zarazimo ostale", rekao je Voker.

Ipak, ubrzo je jedna od prostitutki, ogorčena Vokerovim licemerstvom, odlučila da sa javnošću podeli čitavu priču, a fudbaler je na kraju priznao krivicu.

"Želim da se izvinim svima zbog onoga što se desilo prošle nedelje. Razumem da je moja pozicija profesionalnog fudbalera odgovorna i da moram da budem uzor. Izvinjavam se porodici, prijateljima, klubu i javnosti", rekao je Voker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve