Nova vest
Fudbal

Petak, 03.04.2020.

14:50

"Kućni i pravi treninzi ne mogu da se porede"

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić provodi vreme u izolaciji trenirajući.

Izvor:

Autor:

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zbog pandemije koronavirusa prekinuta je Linglong Superliga Srbije i fudbaleri treniraju kod kuće, po programima glavnih i kondicionih trenera.

Jovančić bi voleo da se uskoro nastavi fudbalska sezona.

"Svako jutro dobijamo program koji treba da ispunimo toga dana. U početku, kada je tek počela izolacija, ljudi iz kluba su nam dostavili neophodne rekvizite koji su nam nedostajali kako bismo odradili svaki mogući trening kod kuće. Tu mislim na bickle, trake za trčanje, kao i one najosnovnije stvari za trening. Imamo sve uslove da koliko-toliko održavamo našu spremu dok pandemija ne prođe, a iskreno bih voleo da to bude veoma brzo kako bismo se vratili fudbalu", rekao je Jovančić.

U kontaktu je sa saigračima, ali mu nedostaju pravi treninzi.

"Ogromna je razlika to što nismo zajedno. Mi smo pre svega jedan tim, koji je sa stručnim štabom provodio sate u zajedničkim aktivnostima u proteklom periodu. Sada je svako kod svoje kuće, maksimalno smo disciplinovani i poštujemo mere predostrožnosti. Što se tiče treninga, ovi „kućni“ ne mogu da se porede sa pravim, fudbalskim, treningom, ali u ovoj situaciji to je nešto što najbolje možemo da uradimo", jasan je vezista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve