Nova vest
Fudbal

Petak, 03.04.2020.

11:47

Klop napušta Liverpul?

Nemački trener Jirgen Klop mogao bi već od naredne sezone da ne bude menadžer Liverpula.

Izvor: LN

Autor: LN

Klop napušta Liverpul?
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ekscentrični Nemac je na pragu da Liverpulu donese prvu titulu posle 30 godina, ukoliko se sezona Premijer lige nastavi ili se trofej dodeli njegovom klubu.

I dalje aktuelni šampion Evrope dominira u domaćem prvenstvu ove godine, a Klop, koji je u klubu od 2015. godine, ima ugovor do 2024. godine.

Ipak, pišu britanski mediji, sudbina bi od početka naredne sezone mogla da se neočekivano promeni za 52-godišnjaka, jer mu Fudbalski savez Nemačke sprema unosnu ponudu.

Kako se navodi, Klop bi mogao i da prihvati ovu pobedu svoje zemlje ukoliko titula i zvanično završi u vitrinama kluba sa Enfilda, ali je trenutno sve u domenu spekulacije.

Bivši strateg Borusije Dortmund i Majnca je sa engleskim timom, pored Lige šampiona, osvojio i UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve