Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.04.2020.

22:25

"Jovića ni Zidan ne voli – ne bi se uklopio kod nas"

Napadač Real Madrida Luka Jović glavna je meta Arsenala u narednom prelaznom roku.

Izvor: MS

Autor: MS

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Bivši napadač londonskog kluba Kevin Kembel, koji je igrao u periodu od 1988. do 1995. godine i dao 45 golova, izneo je mišljenje o tom mogućem transferu.

Kembel ne veruje da srpski reprezentativac može da bude pojačanje za "tobdžije" i stil koji neguje menadžer Mikel Arteta.

"Da li može da se uklopi u Arsenalov sistem igre? Mislim da ne. Mnogo gledam španski fudbal, gledao sam Jovića i ne mislim da bi se uklopio u našem klubu. Jednostavno, ni Zidan ga ne voli", rekao je Kembel britanskim medijima.

Kembel smatra da će napadači Aleksandre Lakazete i Pjer-Emerik Obamejang napustiti Arsenal na leto, ali da Jović ne može da ih odmeni.

"Arteta će ponovo morati da razmišlja i bude pametan. Za njegov sistem potrebni su posebni igrači. Trenutno postoji disbalans u ekipi. Biće mnogo promena, mislim da odlaze Obamejang i Lakazet", dodao je Kembel.

Pre Kembela slično mišljenje izneo je i nekadašnji kapiten Mančester junajteda Rio Ferdinand.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve