Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.04.2020.

16:46

Bivši selektor Srbije napao političare: "Ukočeni" smo, nema para, a za vas ima kobasica

Situacija sa pandemijom koronavirusa sve je gora u Španiji, zbog čega je "podigao" glas fudbalski stručnjak Havijer Klemente.

Izvor: MS

Autor: MS

Bivši selektor Srbije napao političare:
Pedja Milosavljevic/Starsport

Prvi selektor Srbije u istoriji od osamostaljenja kritikovao je tamošnje vlasti da nisu preduzele sve neophodne mere za sprečavanje širenja zaraze.

"Mali Napoleon", koji je bio na klupi madridskog Atletika i selekcije Španije, objavio je niz "tvitova" kritike protiv Vlade Španije.

"Кod kuće moraju biti zaraženi i oni koji se zaraze, a drugi na ulici i na poslu i tako će biti manje problema. Ono što mora biti teško je znati kako to učiniti i tada su svi zatvoreni, što je loše za mnoge, a uteha za budale", napisao je Klemente.

Klemente želi, kako je naglasio, konkrentne stvari i vreme koliko će svi biti u izolaciji.

"Gledanje televizije ovih dana je i dalje zabrinjavajuće. Nije poznato da li ćemo biti zaključani na mesec ili godinu dana, u zavisnosti koga slušate. Pošto mi nismo lekari, teško je znati šta govore, a politike ni ne slušam. Samo iz zdravstva i ekonomije. Da bi ekonomija bila dobra mora neko i da radi. Voleo bih da znam zbog čega su zdravi ljudi kod kuće ".

Političare krivi i za nedostatak sanitetskog materijala.

"Video sam intervju jednog političara koji kaže zašto odavno nisu kupili maske, odela, testove, respiratore i ostalo. Vrlo lako, jer smo "ukočeni". Nema novca. Da nije bilo toliko kobasica za neke političare, sada bilo bi za sve stvari".

Baskijski trener je i ranije govorio kritički prema vlasti zbog poteza u ovoj situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve