Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2020.

17:33

Apel Marka Pantelića: Svi koji pošteno i časno predstavljate srpski fudbal – pomozite

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić pozvao je sve bivše i sadašnje sportske radnike da pomognu u humanitarnoj akciji.

Izvor:

Autor:

Apel Marka Pantelića: Svi koji pošteno i časno predstavljate srpski fudbal – pomozite
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Marko Pantelić bio je među prvim registrovanim osobama u Srbiji koji su zaraženi koronavirusom.

Bivši fudbaler se oporavio i sada ima poruku za sve.

"Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom virusa Covid-19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. Pre nekoliko dana FSS je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije.

I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju.

Kao što je već objavljeno, prikupljeno 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman implus do konačne pobede", rekao je Pantelić za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Svi podaci o računa na koji se može uplatiti novac nalaze se na sajtu FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve