Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2020.

12:21

Griliš uhapšen u povratku sa kućne žurke – vozio u papučama?!

Fudbaler Aston Vile Džek Griliš bio je glavni protagonista incidenta na ulicama Birmingema.

Izvor: SS

Autor: SS

Griliš uhapšen u povratku sa kućne žurke – vozio u papučama?!
Photo by Stu Forster/Getty Images

Policija je pokrenula istragu protiv veziste zbog toga što je svojim Randž Roverom udario dva parkirana automobila u oblasti Dikens Hit.

Ispostavilo se da se vraćao sa kućne žurke, a slike koje su se pojavile u engleskim tabloidima pokazuju da je vozio u papučama.

Samo dan pre nemilog događaja Griliš je putem video-poruke pozvao sve ljude da ostanu kod kuće, a onda je sam prekršio sopstveni poziv.

"Da biste spasili živote, morate ostati kod kuće. Izađite iz kuće samo da biste kupili hranu, kupili lekove ili vežbali i uvek se setite da ostanete razmaknuti najmanje dva metra. Ovo je hitno, zaštitite se, ostanite kod kuće, spasite živote", rekao je tada Griliš.

U izjavi o incidentu, policija je potvrdila detalje indicenta.

"Pozvani smo u Votersajd, Dikens Hit, nešto pre 10 sati da bismo objavili da je beli Randž Rover uleteo u dva parkirana automobila na ulici. Vozač je ostavio sve detalje na licu mesta, pre nego što je nastavio peške, a o njemu će u dogledno vreme razgovarati policija. Na parkiranim vozilima je načinjena manja šteta".

Aston Vila u nedelju nije bila dostupna za komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve