Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2020.

15:30

"Peruci je hteo da me ubije jer sam ga lobovao"

Nekadašnji rumunski fudbaler Adrian Mutu prisetio se jedne vrlo interesantne anegdote.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Gabriele Maltinti/Getty Image

Mutu trenutno ima 41 godinu, a svoju kaerijeru u Seriji A je počeo pre 20 godina kada je igrao prvo za Inter, pa za Veronu.

Nosio je dres još Juventusa, Fiorentine i Parme, a u 14 odigranih utakmica u dresu Intera postigao je 2 gola i prisetio se jedne komične situacije.

"Stigao sam u Inter u decembru i tada su igrali Ronaldo, Bađo, Zamorano, Zaneti, Rekoba, Panući, Vieri, Peruci, Blan, Di Biađo, Sedorf i Kordoba i sve su to bili moji idoli. Sećam se jednom sam terbao da izvedem penal na treningu i zamolio sam Bađa da ja šutnem. Lobovao sam Perucija i pogodio prečku. On je odmah počeo da me juri, a ja sam trčao sve dok on nije prestao da me juri", prisetio se Mutu i to okačio na svoj Instagram.

Kristijan Vieri je ostavio jak utisak na Mutua koji je jednom prilikom morao dugo da ide pešaka jer nema poseban automobil.

"Sećam se da sam posle izvesnog vremena dobio automobil od kluba. Bio sam na autoputu kada sam u retrovizoru ugledao Vierija u Ferariju. Pogledao me je, nasmejao se i dodao gas. Stigao sam na lokaciju 15 minuta kasnije i želeo da se parkiram, ali mi je rečeno da tu ne mogu da stanem jer nemam Ferari ili Lamborgini. Morao sam dugo da vozim do sledećeg parkinga i kada sam došao kući pozvao sam agenta da pitam za platu jer se ovde cenio jedino Ferari ili Lamborgini", kaže Adrian Mutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve