Nova vest
Fudbal

Petak, 27.03.2020.

22:45

Klop: Plakao sam dok su pevali "You'll never walk alone" VIDEO

Jirgena Klopa, menadžera Liverpula, pogodila je srčanost i borba koju medicinski radnici pružaju u borbi protiv koronavirusa.

Izvor: MT

Autor: MT

Klop: Plakao sam dok su pevali
Photo by Michael Regan/Getty Images

Nemački stručnjak je zaplakao kada je video i čuo kako zdravstveni radnici u jednoj bolnici pevaju Youll Never Walk Alone, koja je himna ekipe sa Enfilda.

"Moj engleski nije tako dobar da bih se izrazio na pravi način. To je zaista sjajno. Mislim da su mi juče poslali video medicinskih radnika u bolnici u blizini intenzivne njege i kada sam vidio da su počeli pevati 'You'll Never Walk Alone', počeo sam plakati istog trenutka. To je neverovatno. To pokazuje sve. Ovi ljudi ne samo da rade, nego imaju i tako snažan duh", rekao je Klop.

Klop je još jednom iskazao divljenje i zahvalnost svim medicinski radnicima.

"Navikli su da pomažu drugim ljudima i sada se mi moramo navići na to, jer obično imamo svoje probleme pa to ne vidimo. To je njihov posao i oni to rade svakog dana. Dovode sebe u opasnost zbog toga što pomažu bolesnim i zaista ne mogu da im se ne divim i da im ne budem beskrajno zahvalan", dodao je Klop.

Klop je istakao i da ne zna kada će se Premijer liga nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve