Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2020.

11:58

"Ronaldo otišao kući zbog bolesne majke, a slika se go pored bazena"

Bivši predsednik Juventusa Đovani Kobolji-Gilji prozvao je Kristijana Ronalda zbog objava na društvenim mrežama tokom pauze u sezoni.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo: EPA-EFE/YOAN VALAT

Čim se u torinskom klubu pojavio koronavirus tako što je zaražen Danijele Rugani, Portugalac je otputovao u rodnu Madeiru uz objašnjenje da mu je majka Dolores operisana.

Potom je prekinuto takmičenje i Ronaldo nije imao nameru da se vraća u Severnu Italiju, najveće evropsko žarište Covid-19 virusa.

Formu održava u luksuznom domu, redovno trenira i to objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, stigao je komentar bivšeg predsednika koji je udario po najboljem igraču "stare dame".

"U Juventusu su se stvari zakomplikovale kada je Ronaldo otišao", počeo je Kobolji-Gilji.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika go pored bazena. Kada je za njega napravljen izuzetak, stvari su se raspale i drugi su hteli da odu. Nije smelo da ispadne tako. Svi su trebali ostati zajedno u karantinu"

Posle Ronalda, iz Italije su otišli Gonzalo Iguain, Rodrigo Betankur, Miralem Pjanić i Daglas Kosta.

"Sada je lako kritikovati, ali ovako sa strane, ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se budu vratili teško će im biti da se vrate u formu, jer će ponovo morati da budu u karantinu 14 dana", pita se Kobolji-Gilji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve