"Ronaldo otišao kući zbog bolesne majke, a slika se go pored bazena"

Bivši predsednik Juventusa Đovani Kobolji-Gilji prozvao je Kristijana Ronalda zbog objava na društvenim mrežama tokom pauze u sezoni.

SSIzvor: B92
Podeli
 Photo: EPA-EFE/YOAN VALAT
Photo: EPA-EFE/YOAN VALAT

Čim se u torinskom klubu pojavio koronavirus tako što je zaražen Danijele Rugani, Portugalac je otputovao u rodnu Madeiru uz objašnjenje da mu je majka Dolores operisana.

Potom je prekinuto takmičenje i Ronaldo nije imao nameru da se vraća u Severnu Italiju, najveće evropsko žarište Covid-19 virusa.

Formu održava u luksuznom domu, redovno trenira i to objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, stigao je komentar bivšeg predsednika koji je udario po najboljem igraču "stare dame".

Photo: EPA/PHOTONEWS
Photo: EPA/PHOTONEWS

U Juventusu je trenutno trojica zaraženih fudbalera, pošto su nakon Ruganija pozitivni na koronavirus bili i Blaz Matuidi i Paolo Dibala.

"U Juventusu su se stvari zakomplikovale kada je Ronaldo otišao", počeo je Kobolji-Gilji.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika go pored bazena. Kada je za njega napravljen izuzetak, stvari su se raspale i drugi su hteli da odu. Nije smelo da ispadne tako. Svi su trebali ostati zajedno u karantinu"

Posle Ronalda, iz Italije su otišli Gonzalo Iguain, Rodrigo Betankur, Miralem Pjanić i Daglas Kosta.

"Sada je lako kritikovati, ali ovako sa strane, ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se budu vratili teško će im biti da se vrate u formu, jer će ponovo morati da budu u karantinu 14 dana", pita se Kobolji-Gilji.

strana 1 od 2 idi na stranu