Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2020.

10:47

"Bojim se – sa bolesnom ženom ne mogu u bolnicu, a preti nam koronavirus"

Fudbaler Kaljarija Rađa Naingolan u strahu je od koronavirusa zbog njegove žene koja boluje od raka.

Izvor: MS

Autor: MS

Photo by Enrico Locci/Getty Images

Naingolan se letos baš zbog supruge Klaudije vratio na Sardiniju iz Intera kako bi bio bliže njoj.

Poznato je da je koronavirus u velikoj meri zahvatio Italiju, ali ne toliko jug zemlje gde je na krajnjem poznato ostrvo.

"Koronavirus je veliki problem, samo se o njemu govori. Izbegavaju se bolnice, a terapije potiskuju. Nadamo se da že sve brzo proći jer Klaudija ima slab imuno sistem", napisao je Naingolan na društvenim mrežama.

Objasnio je i kako funkcionišu u ovo doba.

"Izbegavamo bolnice i čekamo listu kada možemo da idemo. Sada kada idem u kupovinu rizikujem da me uhvati virus. Kada dođem kući bojim se da bih mogao da joj prenesem. Oprezan sam i na sve mislim. Prošli smo najteži period, sve ide u dobrom pravcu".

Naingolan priznaje da mu fudbal tek sada nije ni na kraj pameti.

"Fudbal mi je uvek bio hobi, kao posao. Uvek sam se trudio da budem normalna osoba. Najvaćnije za mene je da izvedem decu na pravi put i budem im pravi primer. Isto tako i na terenu da budem primer svima. Za razliku od drugih, ne krijem se. Želim da živim život u najvećoj meri", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve