Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2020.

09:24

Juventus na stubu srama: Zbog jedne utakmice rizikovali živote?

Mikela Persiko, devojka fudbalera Juventusa Danijela Ruganija, tvrdi da je tim iz Torina sakrio da je štoper zaražen koronavirusom.

Izvor:

Autor:

Juventus na stubu srama: Zbog jedne utakmice rizikovali živote?
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Rugani je testiran 8. marta, na dan utakmice protiv Intera, a rezultati su saopšteni tri dana kasnije.

Italijanski mediji prenose da je Juventus sakrio tu informaciju kako bi se meč sa Interom odigrao i zbog toga je italijanski reprezentativac ostao na klupi.

Italiju bi mogao da potrese do sada neviđeni skandal, s obzirom da se u italijanskoj štampi navodi da je Juventus sakiro da je Rugani zaražen, kako bi se meč sa Interom odigrao i kako bi "stara dama" bila prva na tabeli u slučaju prekida prvenstva, što bi im donelo novu titulu.

Juventus je 11. marta saopštio da je Rugani pozitivan na koronavirus i da je test urađen tog dana.

Mikela Persiko tvrdi da je Rugani na dan utakmice u nedelju, što je i sam zatražio, a da su rezultati stigli tri dana kasnije, u sredu.

"Vratio se kući sa treninga pošto se nije osećao dobro. Imao je temperaturu i saopštio je timu da će prespavati na drugom mestu. Sutradan se probudio i osećao bolje, a tim ga je testirao na koronavirus. Znam sigurno da je testiran 8. marta, dok sam se ja testirala 16. marta", rekla je Persiko.

Podsećamo, Rugani je prvi zaraženi fudbaler u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve