Jović: Nisam imao tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji

Luka Jović ponovo se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu, ovoga puta nešto dužim saopštenjem.

MTIzvor: B92
Podeli
(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

* Vučić o "dvojici dečaka": Nećemo da se iživljavamo, zakon isti i za milionere

Mladi napadač Real Madrida prekršio je obavezni karantin, pošto je iz žarišta pandemije koronavirusa u Španiji došao u Srbiju.

Protiv njega je podneta krivična prijava, a sam fudbaler tvrdi da nije imao tačne instrukcije kako treba da se ponaša u samoizolaciji.

"S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezaamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam tesitran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji", napisao je Jović.

Jović ističe da su drugačija pravila u Španiji u odnosu na Srbiju.

"U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno!", dodao je Jović.

Screenshot/Luka Jovic/Instagram
Screenshot/Luka Jovic/Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu