Nova vest
Fudbal

Subota, 14.03.2020.

13:10

Odložen baraž Srbije i Finske za Svetsko prvenstvo u futsalu

Baraž dueli futsal reprezentacije Srbije za plasman na prvenstvo sveta s Finskom odloženi su na neodređeno vreme zbog korona virusa

Izvor: PT

Autor: PT

Odložen baraž Srbije i Finske za Svetsko prvenstvo u futsalu
Photo by Thomas Eisenhuth/Bongarts/Getty Images

Baraž je trebalo da se održi 9. i 12. aprila, ali je Savez odlučio da ga odloži.

"Posle konsultacija sa UEFA, prihvatili smo da se odlože mečevi s Finskom, prethodno su isto učinili i Hrvatska i Češka. Imamo dozvolu da s Fincima dogovorimo nove termine, a u slučaju da se dogovor ne postigne, onda će UEFA da preseče", rekao je Bojan Pavićević, direktor futsal selekcija i svih ženskih reprezentacija Srbije.

Prvi meč baraža trebalo je da se igra 9. aprila u Nišu, revanš tri dana kasnije u Finskoj.

"Predložićemo termin koji je početkom juna. Kada se okončaju sve lige u kojima nastupaju naši igrači, organizovaćemo mini-pripreme i odigrati baraž. Ne odgovara nam odlaganje u ovom trenutku, ali okolnosti su takve i jednostavno pratimo situaciju oko pandemije korona virusa i rukovodimo se uputstvima iz UEFA", istakao je Pavićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve