Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2020.

17:23

Zvezdini omladinci: Midtjiland nije zvučno ime, ali je odlična ekipa

Fudbaleri omladinskog tima Crvene zvezde izjavili su danas da nemaju strah pred duel sa Midtjilandom u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezdini omladinci: Midtjiland nije zvučno ime, ali je odlična ekipa

"Očekuje nas možda i najteža utakmica do sad jer je Midtjiland odlična ekipa. Svako od nas treba da da maksimum kako bismo prošli dalje. Recept za to je da igramo timski, kao i ; do sada i da udjemo u meč bez straha", rekao je Ilija Babić u najavi utakmice.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 na stadionu Voždovca u Beogradu.

"Očekujemo dobru atmosferu i lep fudbal. Nadam se da će tribine biti pune i da će navijači biti naš 12. igrač", istakao je Babić.

Njegov saigrač Aleksandar Lukić je naveo da očekuje tešku utakmicu, ali da veruje u svoju ekipu.

"Midtjiland nije zvučno ime, ali je odlična ekipa. Imaju dobre pojedince, ali i timski su sjajni. Sve utakmice Lige šampiona su teške, ali volimo da ih igramo i da odmeravamo snage sa najboljim juniorskim ekipama u Evropi. Daćemo sve od sebe da budemo pravi protiv Midtjilanda i da obezbedimo prolazak dalje", kazao je Lukić.

Pobednik će se plasirati u četvrtfinale omladinske Lige šampiona, gde će protivnik biti bolji iz duela Ajaksa i Atletiko Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve