Nova vest
Fudbal

Subota, 29.02.2020.

13:13

Marka: Real bez dileme kupuje novu "devetku"

Fudbalski klub Real Madrid planira da dovede napadača ovog leta, piše španska "Marka".

Izvor: LN

Autor: LN

Marka: Real bez dileme kupuje novu
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Renomirani španski portal navodi da Real nije zadovoljan učinkom svojih novih napadača i da će se okrenuti ka novom.

Od odlaska Kristijana Ronalda leta 2018. godine "kraljevskom klubu" nedostaje "X" faktor koji je Portugalac pružao, a zamene u golgeterskom smislu nisu bile ni približno dovoljne.

Istog leta Real je doveo Marijana Dijasa iz Liona, a narednog Luku Jovića iz Ajntrahta. Prvonavedeni je postigao četiri gola za 790 minuta na terenu, a srpski golgeter je na učinku od dva pogotka za 770 minuta.

Kako navodi "Marka", Madriđani će sigurno za sledeću sezonu dovesti još jednog napadača, takozvanu "devetku", pogotovo zato što je i forma Karima Benzeme u padu od početka 2020. godine.

Real je navodno zainteresovan za tri igrača – Tima Vernera iz Lajpciga, Lautara Martinesa iz Intera i Erlinga Halanda iz Dortmunda.

Haland je trenutno možda i najtraženiji igrač sveta, a procenjuje se da će njegov naredni klub morati da izdvoji najmanje 75 miliona evra. "Marka" navodi da bi Realu mogao da pomogne izuzetan odnos koji ima sa agentom mladog Norvežanina, Minom Rajolom.

Martines i Verner su rezervne, ali dosta realnije opcije, a dodaje se i da će Real pomno pratiti situaciju Kilijana Mbapea u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve