Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.02.2020.

13:23

Veljko Nikolić: Zašto da ne odlučim derbi? Ali da ne baksuziram VIDEO

Talentovani vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić debitovaće na predstojećem "večitom" derbiju na stadionu "Rajko Mitić" u nedelju.

Izvor: MS

Autor: MS

Veljko Nikolić: Zašto da ne odlučim derbi? Ali da ne baksuziram VIDEO
B92/MS

Nikolić je u mlađim kategorijama igrao protiv Partizana, a sada će i u seniorskom fudbalu i to u tek šestom zvaničnom meču za Zvezdu.

Ove zime je prekomandovan iz Grafičara u Crvenu zvezdu pod vođstvom Dejana Stankovića i odmah se nametnuo u startnoj postavi.

"Iskreno, nisam toliko pratio Partizan, ali znam da ima fenomenalne igrače. Suma je jedan od najboljih i od njega preti najveća opasnost", rekao je Nikolić novinarima na "Marakani".

Nikolić će u direktnom duelu ići na Bibrasa Natha i Sašu Zdjelara, prema njemu jednim od najboljih u prošlom derbiju i pobedi Partizana 2:0 u Humskoj.

"Gledao sam prošli derbi, njih dvojica su bili najbolji u njihovim redovima. Igraću svoju igru, kako znam i umem, pa ćemo videti za koliko će to biti dovoljno".

Nikolić nije želeo da se upušta u prognoze, ali je nagovestio neke stvari.

"Ne bih baksuzirao, ali imam neki predosećaj. Ostaviću te reči za posle utakmice", ostao je nedorečen, posle čega je usledilo pitanje novinara B92 da li bi možda on mogao da bude čovek odluke za Zvezdu.

"Zašto da ne? Verujem u sebe, tako da...", optimista je 19-godišnji fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve