Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.02.2020.

10:15

Lalatović: Zvezda i Partizan treba da imaju 50-50 suđenje

Trener Vojvodine Nenad Lalatović bio je zadovoljan nakon pobede njegove ekipe nad Radničkim od 3:0.

Izvor: MT

Autor: MT

Lalatović: Zvezda i Partizan treba da imaju 50-50 suđenje
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Šef struke Novosađana pohvalno je pričao o igri i zalaganju svojih izabranika, ali i suđenju arbitra Dragana Čolovića.

Lalatović je prokomentarisao poništen gol iz 26. minuta meča, kada je Miljan Vukadinović prema oceni glavnog sudije napravio faul.

"Čim ga je sudija poništio, znači da nije bio gol i moram da pohvalim gospodina sudiju danas. Rekao sam da, kad sude rasterećeni, vidi se da imamo sudije koji mogu biti novi Mažić, a on je to danas i pokazao, jer je sudio bez greške. Čak i kod situacije u kojoj sam mislio da je bio penal, moj igrač mi je rekao da penala nije bilo. Sudio je meč 50-50 i to je ono što je najbolje za srpski fudbal. Volim kad takvo suđenje imaju i Crvena zvezda, Partizan i sve ostale ekipe, jer to donosi ovakvu atmosferu na stadionu. Treba da pobedi onaj ko je bolji i uopšte nije bitno ko će to biti. Sudija treba da budu neprimetne, a gospodin Čolović je pokazao da je jedan od boljih sudija u Srbiji", rekao je Lalatović.

Lalatović je rekao da su njegovi igrači bili veoma motivisani protiv Radničkog, te da je rezultat na poluvremenu mečeva glavnih konkurenata, TSC-a i Čukaričkog, stavio dodani pritisak na njegovu ekipu.

"Posle meča protiv Crvene zvezde, ovo nam je drugi uzastopni derbi protiv ekipe koja se, zajedno sa nama, bori za izlazak u Evropu. Na poluvremenu smo znali da TSC i Čukarički vode, te je zbog toga bio još veći pritisak na mojim igračima, ali smo dobro odradili utakmicu i postizali golove na vreme. Igrali smo tečno, agresivno, bili blizu igrača i dobijali duele, te je ovo bila možda i naša najbolja utakmica od kako sam ovde. Igrali smo dobro i protiv TSC-a nekih pola sata, ali ovo je sigurno bio jedan od naših boljih mečeva. Jako sam zadovoljan sa pristupom, jer ovako se igra i bori kad želite da izađete u Evropu", dodao je Lalatović.

Vojvodina je trenutno treća na tabeli sa 48 bodova, a naredni meč igra protiv Voždovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve