Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.02.2020.

09:42

Linglong Superliga – kolo pred "večiti" derbi

Fudbaleri Crvene zvezde u vanrednom terminu 23. kola Linglong Superlige gostuju Inđiji, dok će Partizan dočekati Proleter iz Novog Sada.

Izvor: B92

Autor:B92

Linglong Superliga – kolo pred

Crveno-beli žele da nastave pobedonosnu seriju , a crno-beli posle kiksa protiv TSC-a u Senti da se vrate na stazu uspeha i naprave najbolju uvertiru za 162. večiti derbi.

Uvertiru za večiti derbi u nedelju Zvezda će imati danas (14.00) u Inđiji, protiv domaćina koji se grčevito bori za opstanak. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Crvena zvezda.

Vrlo zanimljivo biće u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Radnički, dok Čukarički, koji je u seriji od četiri uzastopna poraza, čeka na Banovom brdu Voždovac.

U duelu dva tima koji su u formi Spartak iz Subotice čeka Mladost iz Lučana, TSC gostuje Mačvi, Napredak je domaćin Radniku, a Rad ekipi Javora.

Posle remija sa TSC-om u uvodnom prolećnom kolu, Partizan danas (18.00) čeka novosadski Proleter i ima imperativ pobede kako bi u dobrom raspoloženju dočekao derbi. Kvota na duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom poluvremenu. gledajući ih kao odvojene celine) crno-belih je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Proleter.

Superliga, 23. kolo (sreda):
13.00 Spartak – Mladost
14.00 Inđija – Zvezda
18.00 Mačva – TSC
18.00 Napredak – Radnik
18.00 Partizan – Proleter
18.00 Rad – Javor
18.00 Vojvodina – Radnički
18.00 Čukarički – Voždovac

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve