Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.02.2020.

18:00

Tomane o planovima: Povratak u Portugal se ne isplati, manje plaćaju

Napadač Crvene zvezde Antonio Mendeš Tomane pričao je o planovima u svojoj karijeri.

Izvor: MS

Autor: MS

Tomane o planovima: Povratak u Portugal se ne isplati, manje plaćaju
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U intervjuu za jedan medij u Portugalu otkrio da nema ambicije da se vraća u domovinu u ovom trenutku.

Tomane, koji je trenutno van stroja zbog povrede, letos je stigao u Zvezdu iz portugalske Tondele i nije opravdao očekivanja na "Marakani", iako je imao nekoliko dobrih partija.

"Namera mi nije da se uskoro vratim u Portugal, ali može da se dogodi da i sledeće godine budem u Portugalu. Zavisi od mnogo toga, ali moj cilj je da budem četiri, pet godina u inostranstvu jer se finansijski ne isplati biti u Portugalu. Nažalost, u našoj zemlji ne mogu da plate ono što je slučaj ovde", rekao je Tomane.

Ipak, prvu polusezonu u dresu prvaka Srbije obeležio je promašeni penal u utakmici Lige šampiona protiv Olimpijakosa u Pireju, o čemu je Tomane pričao.

"Fudbal je trenutak, naučio sam to u prošlosti i ne treba razmišljati o budućnosti. Imam trogodišnji ugovor. Moja ambicija je da ostanem van zemlje nekoliko godina, ali videćemo šta će se dogoditi", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve