Nova vest
Fudbal

Subota, 22.02.2020.

10:05

Lalatović: Zvezdi nije potrebna ničija pomoć

Trener Vojvodine Nenad Lalatović se nada da će loša serija njegove ekipe u mečevima sa Crvenom zvezdom poslužiti kao motiv pred novi duel.

Izvor: MT

Autor: MT

Lalatović: Zvezdi nije potrebna ničija pomoć
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Beogradski i novosadski crveno-beli sastaju se u subotu od 18.00 u derbiju 22. kola Linglong Superlige Srbije.

"Da li to hoće da se kaže da Vojvodina, kao stara mušterija, treba da posluži Zvezdi za popravljanje gol-razlike? Ako je tako, a meni to deluje ponižavajuće, onda hoću da u mojim igračima proradi ponos i inspiriše ih da se danas pred publikom u Beogradu hrabro isprse kako bi u otvorenom nadmetanju pokazali koliko vrede", rekao je Lalatović.

Pročitajte još: Derbi na "Marakani" – Stanković na Lalatovića, Vojvodina protiv loše tradicije

Na pitanje šta je potrebno da Vojvodina ima fer uslove za ravnopravnu borbu, Lalatović je odgovorio da je to korektno suđenje.

"Na prvom mestu, potreno je korektno suđenje, da u okolnostima 50:50 dobijemo šansi da se nadigravam sa liderom. Kažem to zbog toga što smatram da Zvezdi nije potrebna ničija pomoć. Uostalom, takve okolnosti očekuju je uskoro na međunarodnoj sceni i treba da se navikava na njih. Zato, neka danas bude pravi derbi, pošten i otvoren, sa obostrano muškim pristupom, pa da gledaoci uživaju", dodao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve