Nova vest
Fudbal

Petak, 21.02.2020.

19:50

Trener Spartaka posle preokreta: Pokazali smo da imamo karakter

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je da su njegovi fudbaleri pokazali karakter u pobedi posle velikog preokreta nad Voždovcem.

Izvor: SN

Autor: SN

Trener Spartaka posle preokreta: Pokazali smo da imamo karakter
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Ekipa ili ima ili nema karakter, ne može u ponedeljak da bude jedno, a sada drugo. Moja ekipa ga svakako ima. To smo pokazali. Izgledali smo katastrofalno u prvom poluvremenu, dizali smo jedni druge. Drugo smo krenuli hazarderski i ispunili očekivanja. Ovakvih utakmica je bilo i ranije ovde i drago mi je što se to nastavilo. Osvojili smo tri veoma važna boda", rekao je Gaćinović za televiziju Arena.

Spartak je sa 3:2 pobedio Voždovac u Beogradu, u 22. kolu Super ige Srbije.

Voždovac je imao dva gola prednosti na poluvremenu, a Spartak je za samo pet minuta u drugom delu postigao tri pogotka i ostvario veliku pobedu.

Trener Voždovca Radomir Koković kazao je da nema odgovor na pitanje šta se desilo.

"Vodili smo 2:0 i igrali jako dobro do 65. minuta, kontorlisali utakmicu... Nemam odgovor na pitanje šta se desilo, stvarno ne znam. Moram dobro da analiziram utakmicu. Jako mi je teško da govorim", kazao je Koković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve