Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.02.2020.

10:18

Verner: Drago mi je što me Liverpul želi, oni su najbolji na svetu

Timo Verner, heroj Lajpciga u pobedi nad Totenhemom, rekao je da mu itekako prija interesovanje engleskog velikana Liverpula.

Izvor: SN

Autor: SN

Verner: Drago mi je što me Liverpul želi, oni su najbolji na svetu
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Fudbaleri Razenbal Lajpciga su rezultatom 1:0 pobedili Totenhem u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Strelac tog jedinog gola na utakmici bio je napadač Timo Verner, koji je u 56. minutu utakmice uspešno realizovao jedanaesterac.

Dvadesettrogodišnji Verner je "tražena roba" pošto je na 145 utakmica u dresu Lajpciga ukupno postigao 86 golova, a prema pisanju nemačkog "Bilda", Verner je trenutno najbliži Liverpulu.

"Znam da je Liverpul trenutno najbolji tim na svetu i raduje me što me dovode u vezu s tim klubom. Sve je to lepo, ali znam da Liverpul ima mnogo dobrih igrača pa stoga moram da dodatno unapredim svoju igru i da naučim još dosta toga kako bih mogao da igram na tom nivou", rekao je Verner.

Mladi napadač očigledno ima vrlo lepo mišljenje o Liverpulu, a videćemo hoće li biti išta od njegovog prelaska na "Enfild".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve