Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.02.2020.

16:31

"Bolnica" u Valensiji, kako bez "pola tima" na Atalantu?

Fudbaleri Valensije na prvi duel protiv Atalante u osmini finala Lige šampiona otputovali su bez "pola tima" zbog velikih broja povreda.

Izvor: MS

Autor: MS

EPA-EFE/Manuel Bruque

Trener Albert Selades ne može da računa na bitne igrače kao što su Alesandro Florenci, Gabrijel Paulista, Ezekijel Garaj, Fransis Kokelan, Rodrigo, Manu Valjeho i Kristijano Picini.

Uz njih rovit je golman Jasper Silesen, koji nije branio od 7. decembra prošle godine zbog problema sa povredom kuka, kao i napadači Kevin Gameiro i Denis Čerišev.

Kada se tome doda da je tim sa Mestalje u lošoj formi i bez pobede u prethodna tri meča, za razliku od Atalante koja je slavila isto toliko puta, jasno je koliko težak zadatak čeka Valensiju.

Valensijin tim za Atalantu: golmani Haume, Silesen, Rivero, odbrana Koreja, Kosta, Mangala, Dijakabi, Gaja, Vas, Molina, vezisti Kondogbija, Soler, Pareho, Feran, napadači Čerišev, Guedeš, Maksi Lopez, Gameiro i Sobrino.

Utakmica se igra u sredu od 21 sat na stadionu "Đuzepe Meaca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve