Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.02.2020.

15:00

Srpski fudbaler nokautiran na terenu: Rupa u sećanju i dva zuba manje VIDEO

Srpski fudbaler Slavko Perović iza sebe ima jedan od najgorih vikenda u karijeri.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski fudbaler nokautiran na terenu: Rupa u sećanju i dva zuba manje VIDEO

Napadač Dinama je u velikom rumunskom derbiju protiv FCBS (Steaua) bukvalno nokautiran na terenu.

Na njega je dok je trčao u kontru brutalno startovao Lusijan Kristea udarcem nogom u glavu.

Perović je kao pokošen pao na teren u nesvesnom stanju, nakon čega je brzo prebačen u bolnicu.

Doživeo je potres mozga, ima povrede na licu, oštećen mu je nos, a izgubio je i dva zuba.

"Sećam se samo kola Hitne pomoći, svetala oko sebe i kako se pitam šta ja tu radim. Histerišem da hoću uda igram, a oni mi govore da ne smem da pomeram vrat. Ne znam koliko sam dugo bio bez svesti. S obzirom na snimak, mislim da imam rupu u sećanju od 15-20 minuta", rekao je Perović za "Kurir".

Na terenu su mu u pomoć pritekle dve ekipe Hitne pomoći, ali su ključnu ulogu odigrali kolege fudbaleri koji su brzo reagovali i izvukli mu jezik da se ne bi ugušio.

"Video sam posle na snimku da je golman Steaue trčao stvarno u sprintu da pomogne i hvala mu na tome. Ali, meni je prvi u pomoć pritekao moj saigrač Andrej Sin, a tek onda golman Steaue i Bogdan Planić. Šale se saigrači da kad ova srpska glava padne, ulaze dva saniteta po njega", našalio se Perović.

Igrač koji ga je "nokautirao" nije mu se javljao.

"Nije me Kristea ni zvao, ni posećivao. Ne treba meni njegovo izvinjenje ili poseta. Mi smo sportisti, a u sportu, posebno u fudbalu se ovakve stvari dešavaju. Svaki put kada izađemo na teren mi smo spremni da nešto tako može da se desi. Tako da nisam ljut na Kristeu, ali neka na sledeću utakmicu ponese panci
", još jednom se našalio naš fudbaler.

Dinamo je slavio u gradskom derbiju sa 2:1 i primakao se plej-of zoni, a istovremeno zakomplikovao Steaui borbu za titulu jer zaostaje šest bodova za liderom Klužom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve