Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.02.2020.

10:15

San Siro mu skandira, Gazeta piše ode, komentatori urlaju ime – Hrvat je zasenio Ibrahimovića

Povratak Zlatana Ibrahimovića preporodio je Milan, ali ne zbog igara Šveđanina.

Izvor: AK

Autor: AK

San Siro mu skandira, Gazeta piše ode, komentatori urlaju ime – Hrvat je zasenio Ibrahimovića
Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Dolazak Ibrahimovića je pomogao pojedinim igračima Milana da podignu nivo svoje igre, a u tome posebno prednjači Ante Rebić.

Hrvatski reprezentativac je eksplodirao otkako je Ibrahimović obukao dres "rosonera" i postao ključni igrač milanskog velikana.

On je u ponedeljak postigao šesti gol u poslednjih sedam utakmica i doneo Milanu važnu pobedu nad Torinom 1:0, u 24. kolu Serije A.

Nakon što je u 25. minutu postigao pobedonosni gol koji je doveo Milan na poziciju koja vodi u Evropu, "San Siro" je bukvalno eksplodirao.

Rebić je postao hit u Italiji jer dok mu San Siro skandira ime, čuveni dnevnik Gazeta delo Sport mu piše ode.

"Rebić je na sedmom nebu", naslov je teksta kojim Gazeta ističe da je u životnoj formi, "Hrvat je postigao još jedan odlučujući gol i preorao ceo teren. Njegova vrhunska forma ne ogleda se samo po tome što je strelac čak pet od Milanovih sedam poslednjih golova, nego i po tome što se od neprimetne rezerve popeo do statusa Ibrahimovićevog idealnog partnera. Rebić ima muda do poda i pluća od čelika. On je istovremeno bek i napadač i sve to bez sekunde predaha".

Hrvat je oduševio i slavnog komentatora Ticijana Krudelija, čuvenog po svojoj ljubavi prema Milanu i opsesivnom komentarisanju utakmica "rosonera".

Krudeli je pre mesec dana prvi Rebićev gol za Milan proslavio plakanjem od sreće i trčanjem po studiju, a ništa manje nije bio oduševljen ni kada je Rebić postigao pogodio protiv "bikova".

Vremešni komentatror je na ivici srčanog udara nakon što je Rebić pogodio za Milan, prenosi portal Indeks.

Vrištao je i urlao Rebićevo ime u ekstazi, pena mu je bukvalno išla na usta, a opet su mu zbog Rebića u očima zasjale suze radosnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve