Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.02.2020.

22:13

"Pogba nije Solskjerovo vlasništvo!"

Fudbalski agent Mino Rajola rekao je da Pol Pogba nije vlasništvo Mančester junajteda.

Izvor:

Autor:

Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Rajola je odgovorio menadžeru Mančester junajteda Ole Gunaru Solskjeru, koji je u ponedeljak na konferenciji za novinare rekao da je Pogba u vlasništvu Crvenih đavola.

Italijanski agent holandskog porekla bio je iznerviran zbog izjave Solskjera i odgovorio je norveškom stručnjaku putem društvene mreže Instagram.

"Pol Pogba nije moje, niti Solskjerovo vlasništvo – on je Pol Pogba. Ne možete da budete vlasnik ljudskog bića u Ujedinjenom Kraljevstvu, niti bilo gde drugde. Nadam se da Solskjer ne želi da nam saopšti da je Pol njegov zatvorenik".

Tu se nije zaustavio, već je nastavio sa objašnjenjem: "Pre nego što Solskjer ostavi komentar posle mojih reči, prvo bi trebalo da se dobro informiše. Ja sam slobodan građanin koji može da iskaže svoje mišljenje. Do sada sam bio fin prema njemu, a Solskjer bi trebalo da se seti šta je sve pričao o Pogbi tokom prošlog leta."

Na kraju je bio jasan: "Mislim da je Solskjer frustriran zbog nekih drugih stvari i sada meša osećanja. Mislim da postoje neke druge stvari o kojima bi trebalo da brine. Bar bih ja brinuo o tome da sam na njegovom mestu."

View this post on Instagram

Paul is not mine and for sure not Solskjaer’s property, Paul is Paul Pogba’s. You cannot own a human being already for a long time in the UK or anywhere else. I HOPE Solskjaer DO NOT WANT TO SUGGEST THAT PAUL IS HIS PRISONER. ⠀ ⠀ BUT BEFORE Solskjaer makes comments about things I say he should inform himself better about the content of what has been said. ⠀ ⠀ I am a free citizen who can think and express my thoughts. Until now I was maybe to nice to him. Solskjaer should just remember things that he said in the summer to Paul. ⠀ ⠀ I think Solskjaer may be frustrated for different reasons and is now mixing up some issues. ⠀ ⠀ I think that Solskjaer has other things to worry about. ⠀ AT LEAST IF I WAS HIM I WOULD.

A post shared by Mino Raiola (@minoraiola) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve