Tošić: Dobro je što Savo Milošević nije zadovoljan

Iskusni fudbaler Partizana Zoran Tošić izneo je utiske posle pobede nad Radnikom (3:0) na prolećnoj premijeri Superlige.

MSIzvor: B92
Podeli
FK Partizan
FK Partizan

Tošić se složio sa ocenom trenera Sava Miloševića da igra crno-belih nije bila kao u većini utakmica iz prvog dela sezone.

"Dobro je kada trener nije zadovoljan. To znači da postoji još puno prostora za napredak i ne smemo da se zadovoljavamo malim stvarima. Mi smo Partizan i treba da težimo da bude sve dodatno bolje", rekao je Tošić.

Nekadašnji srpski reprezentativac ističe da je forma ne može da se dostigne u ovom periodu.

"Prva je utakmica, polako se privikavamo na takmičenje posle priprema. Najbitnije je da smo dobili meč, stvarali dosta šansi. Slažem se da nije bilo sjajno, ali pobedili smo 3:0 i dobro je da smo sa ubedljivim rezultatom počeli. Nije bilo fantastično, ali ne bih previše gledao u zube pobedi. Možda će neko reći nije to ta igra Partizana, lepršavost, ali mogli smo da damo još neki gol. Ne vidim da je Radnik imao šansu".

Tošića je izenadilo i to što teren u Humskoj nije bio u idealnom stanju.

"Teren je bio malo u lošijem stanju, iznenadili smo se jer smo navikli da je najbolji u ligi. To nas je malo sputalo da pružimo još bolju igru. Idemo korak po korak" , zaključio je.

strana 1 od 2 idi na stranu