Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.02.2020.

15:19

Tri gola iz tri prekida – Partizan lako pobedio Radnik

Fudbaleri Partizana su rezultatom 3:0 pobedili Radnik iz Surdulice u 21. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SN

Autor: SN

Tri gola iz tri prekida – Partizan lako pobedio Radnik
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Utakmica je počela kada je Sejduba Suma izveo početni udarac, a prvi opasan napad imao je gostujući sastav. Nemanja Tomić, bivši as Partizana, uputio je šut ka golu, ali je to bilo slabo i Stojković lako hvata loptu.

Nedugo posle svega ovoga videli smo i prvu spornu situaciju kada je oboren Zoran Tošić u kaznenom prostoru Partizana.

Georgijev je propustio najozbiljniju šansu u uvodnom delu meča, kada je iz kaznenog prostora šutirao pored gola, posle odbijene lopte na koju je natrčao.

Partizan je ubrzo poslao odgovor preko Asana, koji je dobio sjajan pas od Umara Sadika, ali je bio neprecizan. Usledio je manji prekid zbog baklji u terenu da bismo imali novi "prazan hod" dve ekipe.

Tako je bilo sve dok Pejčić nije srušio Tošića neposredno ispred kaznenog prostora, bila je to izgledna prilika za postizanje pogotka za nekadašnjeg srpskog reprezentativca, koji je nije propustio i lepim pogotkom doveo crno-bele do vođstva u 37. minutu utakmice.

Pretio je Partizan do kraja poluvremena, bio blizu golu posle pokušaja Natha i Sume, ali se na "veilki odmor" otišlo sa prednošću od jednog gola u korist "parnog valjka".

Partizan je ofanzivno krenuo u nastavku, bio dovoljno agresivan da zabrine trenera Simića, ali nisu uspevali izabranici Save Miloševića da dođu do gola, da bismo potom gledali nešto mirniji period.

"Uspavanku" je prekinuo Umar Sadik, koji je posle driblinga oboren u kaznenom prostoru od strane Stojanovića, a odgovornost izvođenja najstrože kazne na sebe je preuzeo Bibras Natho.

On je poslao Vasiljevića u jednu, a loptu u drugu stranu i tako duplirao prednost Partizana i na semaforu je stajalo 2:0.

Ponovila se situacija iz prvog poluvremena, Partizan je imao slobodan udarac neposredno ispred kaznenog prosotra, samo sada sa druge strane i Bibras Natho je odlučio da izvede taj slobodan udarac.

On je baš kao i Zoran Tošić poslao loptu pravo u mrežu za ubedljivih Partizan 3 – Radnik 0.

Do kraja susreta je domaćin mogao da postigne i četvrti pogodak, ali je nedostajalo koncentracije u finišu, pa su crno-beli pobedili Radnik sa tri gola prednosti i to iz tri prekida.

Utakmicu između Partizana i Radnika mogli ste da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
hang

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d