Nova vest
Fudbal

Subota, 15.02.2020.

09:53

Bomba iz Španije - Jović prelazi iz Reala u Barselonu?

Srpski napadač Luka Jović mogao bi posle Real Madrida da zaigra za Barselonu u istoj sezoni.

Izvor: MS

Autor: MS

Bomba iz Španije - Jović prelazi iz Reala u Barselonu?
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Španski "Don Balon" plasirao je senzacionalnu vest da je katalonski klub spreman da "ukrade" velikom rivalu Jovića!

Klub sa Nou Kampa razmišlja da aktivira otkupnu klauzulu i već sada dovede srpskog reprezentativca.

Tako nešto mu dozvoljavaju i propisi, iako je zatvoren prelazni rok, pošto ima pravo na jedan transfer iz Španije zato što je Usman Dembele završio sezonu zbog povrede.

Do sada su sa Barselonom dovodili u vezu Vilijam Žoze (Sosijedad), Lukas Peres (Alaves), Luis Suares (Hetafe), Kristijan Stuani (Đirona), a sada i Jović.

Interesantno je da je Jović i pre transfera u Realu, vrednog 60 miliona evra, bio pod prismotrom Barselone i više puta pod nadzorom sportskog direktora Erika Abidala.

Tada je procenjeno da Jović nedovoljno učestvuje u kreaciji napada svog tima, pa je bukvalno prepušten Realu.

Sada su se stvari okrenule, bar prema pisanju medija "Don Balon", pa bi umesto Dušana Tadića, kome Ajaks nije dozvolio transfer ove zime, mogao drugi Srbin putem Katalonije.

Barselona bi ovim potezom mogla da napravi dva udarca - oslabila bi rivala u trci za titulom prvaka Španije i ostavila ga samo sa Karimom Benzemom od klasičnih napadača, pored toga što bi napravila jaču konkurenciju u svom timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d