Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2020.

16:07

Šapić: Lep je osećaj pobediti Crvenu zvezdu

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe protiv Crvene zvezde i da su to najlepše utakmice.

Izvor: MS

Autor: MS

Šapić: Lep je osećaj pobediti Crvenu zvezdu
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsport

Derbi kola na otvaranju prolećnog dela Superlige igra se u subotu na Banovom brdu od 14.30.

"Znamo kako smo prošli u poslednjem meču u jesenjem delu sezone. Ali, Crvena zvezda je sada drugačija ekipa u odnosu na taj susret, sa novim trenerom, koliko vidim i podmladili su ekipu. Jedno je sigurno, Zvezda i dalje ima veoma kvalitetne igrače. Kad igrate protiv njih, ništa niste uradili ako zaustavite jednog ili dvojicu igrača. Opasnost vreba sa svih strana, a mi smo to osetili na svojoj koži baš u prethodnom duelu. Zbog toga, kod nas mora da se zna ko šta radi u svakom trenutku, u duelu protiv tako kvalitetnog protivnika. Ono što je sigurno, daćemo sve od sebe. Svaki bod će do kraja sezone biti značajan u borbi za Evropu", rekao je Šapić za sajt kluba.

Šapić je naveo da pamti prethodni duel igran na Banovom brdu, kada je Čukarički pobedio posle preokreta 3:2.

"Mnogo lep osećaj je pobediti Crvenu zvezdu. Ta utakmica je bila stvarno luda, ne dešava se često da Crvena zvezda izgubi prednost od dva gola. A, nama je bila izuzetno značajna, tada je to bilo u plej-ofu, a sa tom pobedom smo skoro i završili posao oko plasmana u Evropu. Sa Zvezdom ćemo igrati i ove sezone još jednom, ali je i ovaj duel od ogromnog značaja, posebno zbog toga što je prvi posle zimske pauze", kazao je Šapić.

Posle duela sa Zvezdom, Čukarički će gostovati Radničkom, a potom slede dueli sa Voždovcem i ekipom Mladosti.

"Znamo kakav nam je raspored, ali ne razmišljamo dalje od duela sa Zvezdom. Čeka nas velika borba u svakoj narednoj utakmici. Biće neizvesno do kraja šampionata, odavno nije bilo zanimljivije takmičenje, posebno u borbi za Evropu. Dobra stvar je što nema podele bodova, pa smo stekli određenu prednost pred nastavak sezone", naveo je Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve